Blog Materiale stofa tapiterie Care sunt cele mai cautate stofe pentru tapiterie canapele?

Care sunt cele mai cautate stofe pentru tapiterie canapele?

Dacă decorezi sau renovezi hotelul şi alegi stofele pentru canapele, atunci ai nevoie de materiale frumoase şi de calitate. Este important să alegi ceea ce se potrivieşte cu stilul hotelului sau zonei HoReCa pe care o înfrumuseţezi. Stofele bine alese pun în valoare întreg ansamblul de mobilier şi obiecte din cadrul hotelului sau pensiunii respective. De aceea, textura, pattern-ul sau culoarea trebuie să fie bine asortate cu restul ansamblului existent.

Hotelul sau localul tău are nevoie de canapele cu cele mai frumoase şi rezistente stofe

Pentru a impune un standard de calitate, ai nevoie de cele mai frumoase şi rezistente stofe pentru canapelele clasice din hotelul sau pensiunea pe care o deţii sau decorezi. Astfel, poţi avea canapele la intrarea în hotel, în diverse camere sau în zone special amenajate pentru relaxare sau distracţie. Ele au nevoie de stofele potrivite pentru a pune în valoare estetica aleasă şi întreg hotelul sau spaţiul HoReCa.

Trebuie luat în calcul modelul stofei folosite pentru canapelele din cadrul unui hotel

Poţi alege dintr-o paletă foarte mare de stofe pentru a tapiţa canapelele din hotel sau pensiune. Astfel, ai nevoie să urmăreşti un pattern deja existent în decorul din locul respectiv sau să construieşti imagini interesante, inedite sau contrastante. Indiferent de alegerea ta, aspectul trebuie să fie armonios şi estetic plăcut pentru a induce o stare de bine clienţilor care fac rezervări în hotelul sau pensiunea ta. Poţi alege pattern-uri de dimensiuni mici, foarte colorate sau uni. De asemenea, poţi alege modele florale de mari dimeniuni, desene abstracte sau moderne, precum şi structuri clasice. Toate trebuie să fie alese conform imaginii dorite şi să exprime ideea de bază a design-ului existent.

Culorile pot să fie diverse, ele fiind alese conform proiectului de design interior

Culorile exprimă foarte multe stări sau trăiri. Ele relaxează, energizează sau atrag. De aceea este importantă alegerea culorilor pentru stofele folosite la canapelele din cadrul unui spaţiu tip HoReCa. Poţi alege stofe în culori calde sau reci, în funcţie de ceea ce vrei să transmiţi sau de modul în care se pot asorta cu restul obiectelor existente. De asemenea poţi dori culorile pastel pentru o imagine modernă, soft, tinerească sau romantică. Culorile tari, care fac contraste puternice sunt potrivite pentru diverse stiluri, precum cele moderne sau contemporane, ori clasice.

Stofa aleasă pentru tapiţeria unei canapele pentru hotel, este întotdeauna rezistentă şi uşor de întreţinut prin mijloacele specifice

Stofa tapiterie canapele din hotel trebuie să fie rezistentă şi uşor de întreţinut. Fiecare tip de material are nevoile sale de curăţare şi aranjare. De aceea este important de ştiut care este metoda cea mai potrivită pentru hotelul pe care îl deţii şi pentru stilul ales.

Canapelele din cadrul unui hotel sunt puncte de referinţă, care pun în valoare stilul hotelului

Fiecare detaliu estetic este important pentru a scoate în evidenţă frumuseţea decorului. De aceea stofa pentru canapele şi forma acestora sunt parte din crearea atmosferei existente.