Blog Lenjerii Horeca Afla ce spun producatorii despre Lenjeria de pat pentru Hotel

Afla ce spun producatorii despre Lenjeria de pat pentru Hotel

Producatorii de lenjerii de pat sunt indispensabili atunci cand vine vorba de o afacere in domeniul hotelier de pilda. Fiind vorba de multe camere, acest lucru implica crearea unui anumit nivel de comfort in cea ce priveste paturile din camere. Asadar, aici este nevoie de calitatea unor astfel de produse care sa satisfaca pana si cei mai pretentiosi clienti.

Indiferent daca vorbim de o pensiune sau de un hotel, alegerea unor lenjerii de pat albe de calitate, va garanta rezistenta lor in timp si certitudinea ca dupa multiple spalari, lenjeria va arata ca noua.

Uneori nu avem timpul necesar sa mergem prin magazinele care comercializeaza astfel de produse, asadar comanda online de lenjerii horeca este o metoda simpla fi eficienta prin care marfa poate ajunge la destinatia dorita. Un sistem rapid si eficient cu produse direct de la firma producatoare de lenjerii de pat pentru hotel.

Asadar, daca sunteti in cautare de lenjerii de pat din damasc, este recomandat sa apelati la acesti producatori. Este important sa alegeti producatori de lenjerii cu renume pe piata si sa va asigurati ca cea ce achizitionati este de cea mai buna calitate. Producatorii de lenjerii de pat au o gama variata de astfel de textile la preturi la fel de variate. Insa, exista si o gama vasta de oferte, de care clientul poate profita daca este in cautare de lenjerii de pat la preturi mai convenabile.

Bineinteles varietatea consta in diferitele modele pe care producatorii o pun la dispozitia clientilor. Asadar, puteti alege o lenjerie de pat deosebita din damasc satinat, o alta optiunea ar fi cea satinata cu dungi, iar bineinteles aceste lenjerii de pat se gasesc si pe diferite dimensiuni. Exista lenjerii de pat din bumbac sau damasc pentru pat matrimonial, dublu sau single, in functie de necesitatile clientului.

Un element de care trebuie sa tineti cont atunci cand plasati o astfel de comanda pentru lenjerii de pat din damasc, este densitatea materialului. Aceasta este de regula intre 140-150 gr/mp. Ca si material, subliniem din nou importanta calitatii, care trebuie sa fie 100% bumbac, astfel va rezista cu trecerea timpului.

Lenjeriile de pat din damasc pot fi comandate in functie de preferintele clientului, insa alb este optiunea ideala pentru imbracarea paturilor dintr-un hotel sau o pensiune, deoarece emana simplitate si eleganta. O alegere clasica cu care nu vei da gres, iar clientul hotelului se va simti regeste in cele mai fine asternuturi din damasc. Nu uitati sa fiti cu ochii pe ofertele momentului, daca vreti sa luati astfel de textile la cel mai bun pret. Grabiti-va pentru ca de multe ori, ofertele implica un stoc limitat de produse.

Instructiuni de utilizare:

Temperatura maxima de spalare 40°C. actiune mecanica normala, clatire normala, centrifugare normala - Clorinare interzisa.

- Temperatura maxima admisa a talpii fierului de calcat: 110°C .

- Nu se curata chimic . - Uscare in tambur rotativ.

- Program de uscare cu temperatura redusa.