Blog Design Descopera cele mai bune solutii in materie de design si amenajari

Descopera cele mai bune solutii in materie de design si amenajari

Nobili Interior Design se ocupă toate detaliile ce țin de renovare și remodelare, iar firma oferă soluții de calitate, de la alegerea parchetului, a gresiei sau a mobilierului, până la crearea unui model 2D sau 3D, unde este planificat și totodată, optimizat spațiul pe care doriți să îl modificați. 

 Nobili Interior Design este o companie consacrată din București, care oferă servicii complete de design interior și amenajări interioare. Aici găsim cei mai buni specialiști din acest domeniu din România, acest aspect fiind demonstrat de portofoliul bogat și impresionant pe care compania îl are.

Servicii oferite de specialisti in design

Nobili Interior Design are în catalogul propriu toate produsele de care aveți nevoie pentru a modifica spațiul dorit. De la mobilier pentru dormitoare, pentru living sau băi, până la gresie, faianță și parchet. Dar stați fără griji, dacă produsele oferite de Nobili Design nu sunt pe placul dumneavoastră, ei au colaborări cu companii care creează mobilier la comandă.

Amenajari la cheie cu Mobilier

Nobili Design are o gamă largă de produse de mobilier italian. Pe site-ul firmei puteți găsi atât exemple de mobilier clasic, cât și modern. Aveți o mulțime de exemple de dormitoare, băi, livinguri, dar și de canapele, unde puteți observa, cu desăvârșire, calitatea serviciilor pe care această firmă le oferă.

Gresie, faianță și parchet

Toate modelele expuse pe site-ul firmei de design interior sunt absolut superbe și nu pot fi exprimate în cuvinte, va trebui să le verificați dumneavoastră! Totuși, voi enumera câteva dintre modele disponibile: gresie cu aspect de marmură, gresie porțelanată cu aspect de marmură, gresie porțelanată rectificată, gresie cu aspect de piatră naturală, gresie tip parchet cu aspect de lemn, parchet tip dușumea din stejar, parchet stratificat și multe altele.

Deoarece există multe servicii și produse de calitate oferite de Nobili Design care nu pot fi acoperite într-un singur articol, ne vom axa pe cel mai important dintre toate:

Serviciul de design interior online:Simplu și inovativ

Multe persoane își petrec din ce în ce mai mult timp acasă, din motive lesne de înțeles. Din această cauză, dar și datorită fricii induse de situația actuală la nivel național și mondial, Nobili Design au conceput serviciul de design interior case online. Cu ajutorul acestei unelte, întregul plan, până la execuție, poate fi coordonat din siguranța căminului dumneavoastră, fără să fie nevoie de o întâlnire fizică.

Este simplu modul în care funcționează serviciul. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți o schiță a spațiului, câteva poze aferente și detaliile complete privind modificările pe care doriți să le implementați. După aceea, veți primi un răspuns în care veți avea o ofertă de preț și vi se va explica cum funcționează, în mod exact, serviciul.

Dacă veți accepta suma propusă, veți primi o fișă ce va trebui să fie completată cu toate informațiile necesare, cum ar fi destinația fiecărei încăperi, stilul de amenajare, culori folosite, și multe altele. După ce au fost comunicate toate detaliile, specialistul de design interior de la Nobili Design va trimite prin mail o schiță 3D. Dacă o acceptați, atunci firma va trimite prin curier proiectul întreg, ce va conține atât planul 3D, dar și oferte de preț cu materialele pe care aceștia le-au folosit în proiect, unele dintre ele fiind furnizate chiar de companie.

Mai multe detalii pe pagina web: Nobili Interior Design

Crearea unor concept de design interior 3D este extrem de valoaroasa din mai multe considerente. In primul rand, dimensiunile reale ale spatiului sunt inglobate in sistemul de proiectare, astfel incat acesta va contine toate elementele la aceeasi scara cu cea a spatiului care se doreste a fi amenajat, fara a exista nelamuriri cu privire la dimensiuni neconcordante sau asezari neconforme. In al doilea rand, clientul poate vizualiza in baza proiectului de design interior 3D intocmai spatiul pe care il va amenaja.

.