Articol Domeniul Horeca Ultimele tendinte de amenajari cu mobilier pentru domeniul HoReCa

Ultimele tendinte de amenajari cu mobilier pentru domeniul HoReCa

Industria HoReCa este principalul domeniu care ii determina pe oameni sa socializeze in mod direct. Chiar daca in ultima perioada de timp au avut loc schimbari majore in acest sens, HoReCa a fost si va fi in deplina dezvoltare.

Amenajare bar cu terasa cafenea
Amenajare sala evenimente

Este important sa va implicati activ in tot ceea ce inseamna amenajari interioare si decorarea spatiilor unde oamenii isi doresc sa petreaca timpul liber. Sigur ca trebuie sa fiti cat mai practic in deciziile luate si sa alegeti obiecte de mobilier care au un impact major asupra starii de bine.

Fie ca vreti sa ajutati clientii sa evadeze din cotidian si sa se intoarca la traditie, fie ca vreti sa le oferiti cat mai multe elemente moderne ce se afla intr-o armonie cromatica si estetica deplina, trebuie doar sa fiti orientati spre calitate si frumos.

Trendul ultimilor ani in ceea ce priveste mobilierul HoReCa consta in intr-un decor simplu dar atractiv in acelasi timp. Acesta se concentreaza in jurul ideii de refolosire si reinterpretare a obiectelor de mobilier mai vechi. Este impresionant modul in care diverse cutii simple de lemn se integreaza perfect in designul cafenelelor si restaurantelor conferindu-le un aspect unic.

În felul acesta, decorurile din restaurante, cafenele si baruri au fost transformate in mod radical si reinterpretate. Conferiti unicitate prin obiectele de mobilier folosite, realizati un design atragator, exprimati-va liber si nu impuneti nici un fel de bariere imaginatiei. Clientii se simt liberi sa se bucure de frumusetea unui cadru modern si autentic, vor trai experiente unice si se vor bucura din plin de confort si eleganta in spatii care ofera servicii de cazare.

Amenajare Restaurant
Amenajare Bar

Adaptati stilul de amenajare la exigentele clientilor si veniti cu ceva nou si inedit care atrage. Treziti-le interesul de a petrece clipe memorabile intr-un decor care le cuprinde simturile, oferindu-le relaxare si rasfat. Luati ca punct de referinta amenajarile realizate de echipa Nobili Interior Design si incercati sa va conturati ideile cu ajutorul sfaturilor lor. Iata care sunt piesele de mobilier care transforma orice spatiu simplu intr-unul cu adevarat spectaculos.

• ladite si cutii din lemn

Cu ajutorul acestor elemente puteti amenaja atat de frumos restaurantele, barurile si cafenelele creand astfel un design unic. Domeniul HoReCa este un domeniu extrem de atractiv insa trebuie sa stiti cum sa-l puneti in valoare. Folosindu-va de aceste elemente de decor conferiti un aspect modern si practic fiecarui spatiu. Au un aspect estetic placut care incanta inca de la prima vedere dar pot fi folosite si pentru a depozita diverse produse. In acest fel realizati un mobilier de perete cu personalitate pornind de la obiecte simple si transformandu-le in reale obiecte decorative.

• ghivece din ladite de lemn

Aceste ghivece va ajuta sa realizati cele mai reusite decoruri in care plantele aduc acea pata de culoare binemeritata. Realizati o armonie cromatica si aduceti un plus de prospetime barurilor si cafenelor. Puteti avea ghivece de diverse dimensiuni si forme si sa le amplati in locuri centrale pentru a avea un impact vizual placut.

• ladite de lemn personalizate

Realizati o prezentare atractiva a diferitelor obiecte practice si utile pe care le folositi la bar sau restaurant. Personalizati-va laditele in functie de stilul impus de brand si cu siguranta acestea vor atrage atentia clientilor. Cu putina imaginatie veti gasi o modalitate practica si ingenioasa de a crea chiar rafturi de prezentare a anumitor produse de un mare efect.

Nu exista un model standard de amenajare interioara pentru acest tip de mobilier HoReCa. Posibilitatile sunt multiple pentru ca oricand poate aparea oricand ceva nou si inedit, daca reusiti sa vedeti in obiectele simple, elemente inovatoare ce joaca un dublu rol.

Recomandari Nikydecor

Localtrust.ro | Nobili Interior Design | Mobila Italia Nobili Design | Oyko |