Articol Lifestyle Cum funcționează "Asigurarea" la poker - spre deosebire de Blackjack

Cum funcționează "Asigurarea" la poker - spre deosebire de Blackjack

Unele jocuri de noroc, cum ar fi poker-ul sau blackjack-ul, cuprind o caracteristică avantajoasă, denumită Asigurare. Te-ai gândit vreodată că poți să câștigi...chiar și atunci când pierzi? Acesta este rolul Asigurărilor, și anume de a te ajuta să obții un anumit câștig, chiar dacă există șanse mari să pierzi jocul final.

Atunci când joci la un casino online este recomandat să știi ce caracteristici ai la dispoziție și, de asemenea, să înveți să le folosești în mod corect. Descoperă în acest articol ce presupune Asigurarea la poker și cât de diferită este față de cea din jocul de blackjack.

Garantarea câștigurilor cu mâini All-In

Asigurarea în poker este un concept preluat din jocurile de cazino precum blackjack, unde opțiunea a fost oferită de ani de zile. În poker, se întâmplă atunci când mai mulți adversari sunt toți în și o parte din jetoane sunt păstrate pentru a fi date pierderii mâinii. Conceptul de asigurare a câștigat o prezență mai mare în pokerul actual, în special în cele mai populare săli de poker online. Asigurarea all-in protejează jetoanele pe care le pui în pot atunci când intri all-in ca favorit împotriva altui jucător. Dacă îndeplinești anumite criterii, ți se va oferi opțiunea de a activa caracteristica Asigurare.

Asigurarea la Blackjack

Pariurile de asigurare la blackjack se referă la o caracteristică comună printre fanii jocurilor de masă. Această opțiune câștigă popularitate în lumea blackjack-ului. În pariurile de asigurare la blackjack, jucătorii au voie să parieze în favoarea dealer-ului, atâta timp cât cartea cu fața în sus a dealer-ului este un As. În acest fel, jucătorul va paria că dealer-ul va primi blackjack.

Această asigurare de blackjack vă permite să recuperați o parte din pariul de bază, chiar dacă dealerul vă bate cu un scor de 21. Avantajul asigurării este că îți recuperezi câștigul și chiar câștigi ceva, pentru că dacă nu ai fi încheiat asigurarea, ai fi pierdut absolut totul. Este interesant să optezi pentru asigurarea de blackjack atunci când dealerul trage o carte de mare valoare și ai intuiția că va face un blackjack.

Este Asigurarea o idee bună?

Odată ce am înțeles în ce constă conceptul de asigurare, trebuie să ne întrebăm dacă ne este într-adevăr convenabil să acceptăm acest tip de afacere. Iar răspunsul variază în funcție de fiecare scenariu și în funcție de numeroși factori.

Am putea spune că principalul factor de luat în considerare atunci când decidem dacă să acceptăm sau nu asigurarea este tipul de tranzacție care ni se oferă. De multe ori ți se va oferi asigurare pentru o valoare mai mică decât capitalul propriu și, în aceste cazuri, nu am obține un profit adevărat pe termen lung.

În cazul jocului de blackjack, aceste tipuri de pariuri de Asigurare sunt extrem de tentante în cazurile în care jucătorul are o mână destul de slabă. Totuși, asigurarea la blackjack rămâne un risc financiar foarte mare și trebuie spus că această opțiune rămâne adesea în avantajul cazinoului la 7,5%.

Concluzie

Acestea fiind spuse, "Asigurarea" este o funcție extrem de populară în jocurile de cazino și este disponibilă atât în poker, cât și în blackjack. Cu toate acestea, modul în care funcționează și impactul său asupra jocului sunt diferite în cele două jocuri. În ambele cazuri, este esențial să cunoști foarte bine regulile jocului.

Această funcție poate fi avantajoasă pentru că atenuează pierderile, dar îți poate aduce și diferite dezavantaje. Aceste lucruri depind de mărimea mizei, dar și de parcursul jocului. În orice caz, amintește-ți să utilizezi această opțiune cu responsabilitate și doar atunci când simți cu adevărat că este necesară!