Niky Decor : Home / Textile Hotel / Prosoape de baie
A+ R A-

Prosoape de baie

Prosoape - de - baie - hotel

Importam prosoape de baie din bumbac. Prosoape de baie pentru hoteluri si pensiuni. Prosoapele pentru hoteluri si pensiuni sunt 100% din bumbac natural. Prosop de baie 100 bumbac, 500 gr , model grecesc - covorase baie 50 x 70 cm, 600 gr = 14 lei /buc. - prosop 50 x 100 cm , 500 gr = 14,5 lei/ buc. - prosop 70 x 140 cm , 500 gr = 27,5 lei / buc. Prosop de baie 100 bumbac, 500 gr, fara model. - covorase baie 50 x 70 cm, 600 gr = 14 lei /buc. - prosop 50 x 100 cm , 500 gr = 13,5 lei/ buc - prosop 70 x 140 cm , 500 gr = 24,5 lei / buc. Preturi fara tva. Livraram in tara prin curierat rapid.


prosoape de baie 01prosoape de baie 1prosoape de baie 10prosoape de baie 11prosoape de baie prosoape de baie 2prosoape de baie prosoape de baie 3prosoape de baie prosoape de baie 4prosoape de baie 5prosoape de baie 9prosoape de baie bumbac egiptean prosoape de baie hotelprosoape de baie

Firma Niky Decor comercializeaza la preturi de producator prosoape de baie horeca din bumbac alb cu densitate 450-550 gr/mp. Fiecare camera de hotel trebuie sa intruneasca toate cerintele de confort ale clientilor, iar designul interior al intregii unitati hoteliere este important. Nu trebuie insa sa neglijam importanta prosoapelor de baie din bumbac alb. Calitatea inalta a acestora sunt importante pentru a asigura clientilor dumneavoastra o sedere cat mai placuta. In ceea ce priveste prosoapele, nu vom da gres cu prosoape din bumbac hoteliere. Exista diferite tipuri de prosoape din bumbac pe care le puteti alege, precum sunt cele din bumbac egiptean sau cele cu model grecesc. Daca doriti sa cumparati pentru hotelul dumneavoastra prosoape din bumbac egiptean, aveti grija ca acestea sa fie destul de groase si fine cu densitate de minim 500 gr. Acestea vor deveni mai moi cu fiecare spalare, isi vor pastra foarte bine culoarea si sunt mult mai rezistente, astfel incat merita investitia. Prosoapele din bumbac sunt prietenoase cu pielea, acesta fiind un aspect foarte important daca doriti ca clientii dumneavoastra sa plece multumiti din camerele de hotel. Atunci cand alegeti prosoapele de baie pentru hotel, puteti tine cont si de culoarea acestora. Desi in unele camere de hotel vedem doar prosoape albe, pentru pensiune puteti opta pentru prosoape colorate, asortate cu decorul baii. Printre clientii nostril fideli se numara hoteluri de 3 si 4 stele din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Valea Prahovei, Mamaia, Constanta, Galati, Cluj Napoca, Timisoara, Baia Mare, Oradea, Iasi.Oferta prosoape baie hotel din bumbac pret 57 lei set 3 buc. Prosoape de baie pentru hoteluri si pensiuni.Prosoape de baie albe.Prosoape de baie frotir.

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse