Niky Decor : Home / Textile Horeca / Lenjerii de pat Hotel
A+ R A-

Lenjerii de pat Hotel

Lenjerii- de - pat - hotel

Suntem producator de lenjerii de pat din damasc, bumbac si percale pentru Hoteluri si Pensiuni. Comercializam la cel mai bun pret lenjerii de pat din bumbac 100% natural si damasc satinat in dungi cu gramaj 130-155 gr / mp. Pentru comenzi ne puteti contacta la tel: 0722.426.284.

lenjerii-de-pat-bumbac-1lenjerii-de-pat-bumbac-2lenjerii-de-pat-bumbac-3lenjerii-de-pat-bumbac-4lenjerii-de-pat-bumbac-5lenjerii-de-pat-bumbac-6lenjerii-de-pat-bumbaclenjerii-de-pat-damasc-1lenjerii-de-pat-damasc-3lenjerii-de-pat-damasc-4lenjerii-de-pat-damasc-7lenjerii-de-pat-damasc-8lenjerii-de-pat-damasc-in dungi latelenjerii-de-pat-damasc-in dungilenjerii-de-pat-hotel 1lenjerii-de-pat-hotel-1lenjerii-de-pat-hotel-3lenjerii-de-pat-hotellenjerii-pat-bumbac-150-gr-50-bbc-50-polylenjerii-pat-bumbac-satinat-160-gr-100-bbclenjerii-pat-bumbac-satinat-180-gr-100-bbclenjerii-pat-damasc-satinat-135-gr-50-bbc-50-poly-lenjerii-pat-damasc-satinat-135-gr-50-bbc-50-polylenjerii-pat-damasc-satinat-150-gr-50-bbc-50-poly-lenjerii-pat-damasc-satinat-150-gr-50-bbc-50-polylenjerii-pat-damasc-satinat-150-gr-mplenjerii-pat-damasc-satinat-150gr-mp-100-bbc-lenjerii-pat-damasc-satinat-150gr-mp-100-bbc-1lenjerii-pat-damasc-satinat-150gr-mp-100-bbclenjerii-pat-damasc-satinat-160-gr-50-bbc-50-poly

Lenjerii de pat Hotel - Lenjerii de pat damasc satinat | Lenjerie pat bumbac alb pret

Oferim clientilor nostri cel mai bun raport pret calitate pentru lenjerii de pat Hotel. Lenjerii de pat hotel din damasc in dungi, lenjerii de pat bumbac natural 100%. Atunci cand trebuie sa alegem o lenjerie de pat, pretul acesteia este unul dintre criteriile de selectie pe care le luam in considerare. Desi nu intotdeauna tot ce este mai scump este de o calitate superioara, se poate intampla ca un pret mai mic al unui produs sa ascunda si o calitate dicutabila. Acest lucru este frecvent intalnit si in cazul lenjeriilor de pat pentru hotel cumparate direct de pe raftul unui magazin sau hypermarket. Atunci cand cumparati lenjerii de pat pentru hoteluri, cu siguranta sunteti tentati sa va orientati catre cele mai accesibile din punct de vedere al pretului. Nu trebuie sa cumparati doar 1-2 lenjerii de pat, ci mult mai multe, suficiente pentru toate camerele hotelului dumneavoastra. Cel mai bine este sa tineti cont de materialul din care sunt confectionate lenjeriile, damasc in dungi sau bumbac alb satinat dar si de producatorul care le face. Cu niste lenjerii de o calitate superioara nu veti avea cum sa dati gres in multumirea clientilor dumneavoastra. Cu siguranta lenjeriile hoteliere din bumbac reprezinta o buna alegere, iar bumbacul egiptean ocupa un loc de cinste printre cele mai bune materiale pentru confectionarea lenjeriilor de pat pentru hotel. Bumbacul egiptean este ideal pentru a confectiona lenjerii de pat subtiri si moi, rezistente, deosebit de placute la atingere. De asemenea, lenjeriile Percale, realizate din bumbac, sunt placute la atingere, dar se remarca si prin usurinta cu care se intretin si prin rezistenta tesaturii. Lenjeriile de pat Ranforce sunt confectionate din bumbac, din fibre nepieptanate, cu un numar mai mic de fire in tesatura. Desi nu este o tesatura foarte fina, se poate utiliza cu succes pentru a confectiona lenjerii de pat pentru hoteluri sau pensiuni.

Cititi si despre: http://www.nikydecor.ro/Textile-Hotel .

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse