Niky Decor : Home / Textile Hotel / Lenjerii de pat bumbac
A+ R A-

Lenjerii de pat bumbac

Lenjerii - de - pat - bumbac

Lenjerii de pat din bumbac din gama dotari hoteliere. Suntem producatori de lenjerii de pat din bumbac pentru Hoteluri si Pensiuni. Comercializam lenjerii de pat din bumbac 100% natural. Setul de lenjerii din bumbac contine cearsaf de pat, cearsaf de pilota, fata de perna. Lenjerii de pat din bumbac si damasc pentru hoteluri si pensiuni. Oferta noastra cuprinde lenjerie de pat simpla din bumbac alb si damasc in dungi destinate hotelurilor de 4 si 5 stele. Categorie textile hoteliere: http://www.nikydecor.ro/Textile-Hotel/ .

cearsaf de patlenjerii de apt bumbac satinat1lenjerii de pat bumbac lenjerii de pat bumbac 2lenjerii de pat bumbac satinat lenjerii de pat bumbaclenjerii de pat bumbac1lenjerii de pat bumbac2lenjerii de pat bumbac3lenjerii de pat bumbac4lenjerii de pat bumbac5lenjerii de pat bumba

Cititi si despre: http://www.nikydecor.ro/lenjerii-de-pat-damasc.html .

Oferta lenjerii de pat bumbac 100% natural pentru Hotel.Tesatura pentru lenjerii de pat bumbac 100% alb, cu densitatea 150 gr/mp. Oferta de preturi pentru lenjerie de pat din bumbac 85 lei-set pat single fara tva.

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse