Niky Decor : Home / Design interior / Servicii design interior
A+ R A-

Servicii design interior

design-de-interior-casa-apartament

Planificarea spatiului : La prima discutie (intalnire) vom stabili destinatia fiecarei incaperi in functie de pozitia pe care o detine in ansamblul locatiei , pe baza planurilor existente .Vom discuta ,daca este cazul despre recompartimentarea incaperilor (punerea sau desfiintarea peretilor despartitori ) si stabilirea unui stil de amenajare – acest lucru fiind foarte important in alegerea texturilor care vor defini suprafetele (ceramica , pardoseli , tapet) , a mobilierului , perdele,draperii,corpuri de iluminat si accesorii.

Prezentarea proiectului 3D : Toate informatiile si toate cerintele tale , impreuna cu imaginatia si creativitatea noastra sunt puse in proiectul 3D pe care ti-l vom prezenta in imagini fotorealiste , cuprinzand toate detaliile :grinzi,scafe,plafoane , pereti tapetati sau din piatra naturala , pardoseli , usi ,ferestre , mobilier , corpuri de iluminat , perdele , covoare.

Mapa de proiect : Odata proiectul de design acceptat de client , urmeaza etapa in care se prezinta schitele tehnice .

-schita tehnica a ansamblului cu modificarile aduse , continand si planificarea spatiului.

-schite tehnice mobilier.

-CD cu imagini fotorealiste pentru fiecare piesa de mobilier.

-DVD cu intreg ansamblul , parcurgand fiecare incapere.

Management de proiect :Echipa noastra iti ofera servicii complete de design interior , asigurand asistarea lucrarilor de amenajare , explicatiile detaliate pe care le oferim constructorilor , achizitionarea tuturor materialelor folosite in proiect (gresie ,faianta, tapet , lavabil , producerea mobilierului pe comanda , corpuri de iluminat , perdele , covoare si accesorii ), ceea ce duce la finalizarea cu succes a proiectului .

Oriunde te afli , indiferent unde se afla locatia ta , noi suntem langa tine , pregatiti cu logistica si solutii pentru a raspunde solicitarilor tale , fie ca doresti doar o prezentare 3D , fie ca doresti servicii complete de design , noi suntem aparoape de tine.

Pentru oferta de pret personalizata proiectului dumneavoastra de design interior  atat in tara cat si in Constanta ne puteti contacta la tel. 0720.665.365

amenajare -living-casa04

06

amenajari interioaredesign interior constanta

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse