Niky Decor : Home / Textile Hotel / Perne bumbac-pene
A+ R A-

Perne bumbac-pene

Perne de - pat - preturi

Perne bumbac.Perne de pat.Perne din puf de gasca.Perne de dormit antialergice. Importam si comercializam perne de pat ptr.Hoteluri si Pensiunui.Perne pentru hoteluri si pensiuni sunt tratate antialergic , cu fata 100% bumbac alb , disponibile pe dimensiuni de 50/70 cm , 70/70 cm , 40/40 cm .

Livrari in toata tara prin curier rapid .

 

 

Perne bumbac.1Perne fulgi de gasca.1Perne- bumbac 2Perne-cu-puf-si-fulgi-de-gasca_2Perne-din-puf-si-pene_1lenjerii de pat bumbaperne de dormit perne de pat perne de pat perne dormit perne dormit bumbac perne puf gascaperne- bumbac 2perne-cu-puf-si-fulgi-de-gasca_2

Dotari Hoteliere

Dotari textile Hoteliere-Lenjerie de pat Hotel Vile, Pensiuni. Suntem producator de lenjerii de pat damasc , pentru industria hoteliera. Putem realiza la comanda lenjerii de pat hotel din materiale rezistente la spalari multiple cu fir natural din bumbac. Pentru Pensiuni avem in oferta de preturi lenjerii de pat din bumbac, 100 % natural realizate pe comanda din materiale cu latime de pana la 300 cm si densitate 135-150 gr/m. Pentru a acoperi toata gama de dotari hoteliere va oferim la cele mai bune preturi de pe piata prosoape de baie bumbac , cu densitate 550 gr si dimensiuni de pana la 150 cm, halate de baie din bumbac 100 natural pentru hotel, pensiune, centru spa, perne de pat, pilote de pat , husa protectie saltea. Departamentul de produse textile destinate hotelurilor si restaurantelor ne-a adus cele mai mari satisfactii profesionale, reusind intr-un timp foarte scurt sa avem in portofoliu, lucrari in cele mai selecte locatii din tara (hoteluri de 4*-5*, pensiuni, cazinouri , restaurante, cafenele ). Prin diversitatea materialelor de cea mai buna calitate pe care le importam din Italia, Franta, Germania, Ungaria, de la bumbac, damasc, percale, ranforce, pana la tesaturi naturale, colectiile noastre acopera toate stilurile de amenajari interioare. Astfel oferim clientilor nostri intreaga gama de servicii, de la design interior profesional la materiale precum perdele si draperii , materiale tapiterie, lenjerii de pat, perne, pilote, prosoape, halate de baie pana la fete de masa, naproane pentru restaurant, toate aceste produse avand caracteristici si tratamente speciale ( materiale ignifugate, teflonate, blackout ). Astfel avem in portofoliu lucrari in toata tara, atat proiecte rezidentiale cat si comerciale. Firma Niky Decor activeaza pe piata de profil inca din anul 2002.

Contact

COPY TO CLIPBOARD

CONTACT

Relatii si comenzi:

Tel: 0722.426.284

nikycomstil@gmail.com

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse