Niky Decor : Home / Servicii / Amenajari interioare / Design interior vila
A+ R A-

Design interior vila

Amenajare-design-dormitor-casa-constanta.
Amenajarea unui spatiu, fie ca este resedinta privata sau spatiu public, inseamna creatie, imaginatie, dar in acelasi timp si foarte multa atentie acordata detaliilor si functionalitatii fiecarei zone in parte. De aceea suntem noi aici, pentru a te intelege, ptr. a te exprima pe tine si personalitatea ta in proiectul de design interior pe care il vom realiza impreuna. Ceea ce iti doresti, noi iti reproducem in imagini 3D, oferindu-ti posibilitatea de a simti atmosfera casei tale. Planificarea spatiului;La prima discutie (intalnire) vom stabili destinatia fiecarei incaperi in functie de pozitia pe care o detine in ansamblul locatiei, pe baza planurilor existente. Vom discuta, daca este cazul despre  recompartimentarea incaperilor (punerea sau desfiintarea peretilor despartitori ) si  stabilirea unui stil de amenajare – acest lucru fiind foarte important in alegerea materialelor si texturilor care vor defini  suprafetele (ceramica,  pardoseli, tapet)  a mobilierului pentru living si dormitor, a perdelelor, corpurilor de iluminat si accesoriilor.

design interior vila

design interior living de luxdesign interior Constanta preturidesign interior de luxdesign interior bucatariedesign interior bucatarie clasicadesign interior dormitor moderndesign interior dormitor casadesigner de interioare
 

 
             

 
Amenajari interioare

Oferim servicii profesionale de amenajari interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale ( hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele, baruri, saloane de infrumusetare) in Constanta, Bucuresti, Galati, Brasov, Braila, Tulcea, Ploiesti, Pitesti dar si in alte zone din tara in functie de complexitatea proiectului. Serviciul de amenajari interioare implica furnizarea materialelor cuprinse in proiectul 3 D ( mobila living, mobilier dormitor, mobila bucatarie, canapele si coltare, gresie, faianta productie Italia, parchet stratificat, electrocasnice incorporabile Smeg, Franke, cornise decorative, tencuieli decorative exterior, vopseluri decorative de interior, obiecte sanitare, mobilier de baie, corpuri de iluminat, perdele si draperii) materiale importate de firma noastra de la cei mai mari producatori in domeniu din Romania si Europa. Partener servicii Amenajari interioare Constanta.

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse