Niky Decor : Home / Servicii / Amenajari interioare / Design interior living
A+ R A-

Design interior living

design interior living Constanta

Proiect design interior living cu bucatarie realizat pentru resedinta privata in Constanta, Mamaia. Livingul reprezinta acea zona a casei in care ne primim oaspetii si in care ne relaxam, este spatiul cel mai reprezentativ al unei locuinte. Aici acordam o atentie deosebita detaliilor, incepand de la alegerea mobilierului, a accesoriilor si decoratiunilor, a corpurilor de iluminat, pana la paleta coloristica si a materilalelor folosite pentru pereti si pardoseli. Cunoscand si intelegand fiecare client in parte, reusim la finalul fiecarui proiect sa obtinem stilul de amenajare interioara dorit  in deplina armonie cu cerintele si personalitatea celor ce vor locui in acel spatiu. 

design interior casa Constantadesign interior living Constantadesign interior living de luxdesign interior casa modernadesign interior bucatarie Constantadesign interior de lux 

 

Amenajari interioare

Oferim servicii profesionale de amenajari interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale ( hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele, baruri, saloane de infrumusetare) in Constanta, Bucuresti, Galati, Brasov, Braila, Tulcea, Ploiesti, Pitesti dar si in alte zone din tara in functie de complexitatea proiectului. Serviciul de amenajari interioare implica furnizarea materialelor cuprinse in proiectul 3 D ( mobila living, mobilier dormitor, mobila bucatarie, canapele si coltare, gresie, faianta productie Italia, parchet stratificat, electrocasnice incorporabile Smeg, Franke, cornise decorative, tencuieli decorative exterior, vopseluri decorative de interior, obiecte sanitare, mobilier de baie, corpuri de iluminat, perdele si draperii) materiale importate de firma noastra de la cei mai mari producatori in domeniu din Romania si Europa. Partener servicii Amenajari interioare Constanta.

Contact

 CONTACT

Design interior

birou-arhitect-bucuresti

Categorii produse